İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

İKÇÜ'nün Kalite Elçileri Akreditasyonun Önemini Yaygınlaştırdı

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Saha Ziyaretinden önce İKÇÜ Kalite Elçileri tarafından akreditasyonun öğrenciler açısından önemi ve faydalarının yaygınlaştırılması amacıyla, Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı, Fen ve Mühendislik Binası Kantini, Yabancı Diller Binası Kantini ve F Blok olmak üzere 4 faklı noktada bilgilendirme stantları açıldı.

Kalite Güvencesinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Akbaş stantları ziyaret ederek, İKÇÜ'nün kalite güvencesi yolculuğundaki en değerli paydaşların öğrenciler olduğunu belirtti ve kurumsal akreditasyon yolculuğundaki tüm çabanın ardında öğrencilerimize katma değeri yüksek bir öğrenim süreci olduğunu vurguladı. Stant ziyaretleri esnasında Prof. Dr. Akbaş'a, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Onur Karadal, Kalite Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Ayhan Öncü ve Kalite Topluluğu Başkanı Aleyna Bulut refakat etti.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat