İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Kalite Topluluğunun Yeni Dönem Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Kalite Topluluğumuzun (İKÇÜKAL) tanışma toplantısı Akademik Danışman Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Ayhan Öncü'nün katılımıyla gerçekleştirildi. Yönetim ve Denetleme Kurulunun tam kadro yer aldığı toplantıda, Başkan Aleyna Bulut, üniversitede kalite kültürünün öğrenciler tarafından yaygınlaştırılması ve öğrencilerin kalite güvence sistemine katılımlarının artırılmasının önemini vurgulayarak, bu alanda çalışmalar yürütmenin heyecanında olduklarını dile getirdi. Akademik Danışman Dr. Öğr. Üyesi Öncü tarafından ise Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından "Kalite Elçileri" olarak ifade edilen yükseköğretim kurumlarının en önemli unsuru olan öğrencilerimiz açısında kalite misyonunu benimsemenin oldukça değerli olduğunu kaydetti.

Toplantının devamında, topluluk üyeleri tarafından yeni dönemde yapılması planlanan etkinlikler ve üniversitedeki diğer topluluklarla yürütülebilecek iş birlikleri görüşüldü.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat