İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Program Akreditasyonu Tecrübe Paylaşımı Toplantısı

Üniversitemizde akredite program sayısının artırılması hedefine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında iyi uygulama örneklerinin paylaşılmasına ilişkin faaliyetler önem kazanmıştır.

Üniversitemiz akredite olmayan ve akreditasyon hazırlık aşamasında olan birimlerine iyi uygulama örneği teşkil etmesi amacıyla 3 Mayıs 2024 Cuma günü 09:30-15:30 saatleri arasında Hekim Hacı Paşa Konferans Salonu'nda “Program Akreditasyonu Tecrübe Paylaşımı Toplantısı” hizmet içi eğitimi düzenlenecektir.

Toplantının sabah oturumunda program akreditasyonu alan Fakültelerin Dekanları ve programlardaki öğretim üyeleri ile deneyim paylaşımı ve panel gerçekleştirilecektir. Öğleden sonraki oturumda ise öğrenciler arasında program akreditasyonuna yönelik bilgi ve deneyim paylaşımı yapılacaktır.